top of page

Dutch Dance Artistry

DDA_Partnerskopie_edited.png

Het Bedrijf

Dutch Dance Artistry (DDA) is onderdeel van Artistry Inc. Sinds 2004 leveren wij shows en entertainment voor diverse opdrachtgevers. Tv-zenders zoals RTL en Nickelodeon, beauty merken zoals Schwarzkopf en L'Oréal, corporaties zoals Shell en Phillips en (sport)modemerken als Mexx en Nike. Daarnaast werkten wij op lange termijn voor een aantal specifieke opdrachtgevers. 

Albeda Danscollege

Van 2008 - 2017 werkte ik er als productieleider, was ik verantwoordelijk voor de marketing- en communicatie en gaf ik studenten les in ondernemersvaardigheden. Sinds 2019 run ik vanuit DDA het stagebureau.

Villa Thalia dinershow

Vier seizoenen lang was ik productieleider van deze spectaculaire entertainment en culinaire show in Rotterdam compleet met zang, dans, en acrobatiek. Pyrotechniek en visuals op het 360 graden ledscherm gaven het publiek een unieke ervaring. 

Dutch Open Dance Convention

Programmeur en producent van deze dansconventie met nationale en internationale choreografen uit binnen-en buitenland. De headliner was Tina Landon die o.a. heeft gewerkt met Janet Jackson, Michael Jackson, Rihanna, Britney Spears, Jennifer Lopez, Prince, Ricky Martin, Christina Aguilera en vele anderen. 

bottom of page