Dutch Dance Artistry

Het Bedrijf

Dutch Dance Artistry (DDA) is onderdeel van Artistry Inc. Sinds 2004 leveren wij shows en entertainment voor diverse opdrachtgevers. Tv-zenders zoals RTL en Nickelodeon, beauty merken zoals Schwarzkopf en L'Oréal, corporaties zoals Shell en Phillips en (sport)modemerken als Mexx en Nike. Daarnaast werken wij op lange termijn voor een aantal specifieke opdrachtgevers. 

Albeda Dans College

Van 2008 - 2017 heb ik er gewerkt als productieleider, was ik verantwoordelijk voor de marketing- en communicatie en gaf ik les in ondernemersvaardigheden, waarbij ik studenten begeleidde naar het rollenspel examen.

Villa Thalia dinershow

Productieleider van seizoen 2014, 2015, 2016 en 2017. Een spectaculaire entertainment en culinaire show in Rotterdam compleet met zang, dans, acrobatiek en pyrotechniek. Visuals op het 360 graden ledscherm en vlammenwerpers maken het spektakel compleet. 

Dutch Open Dance Convention

Programmeur en producent van deze dansconventie met nationale en internationale choreografen uit binnen-en buitenland. De headliner was Tina Landon die o.a. heeft gewerkt met Janet Jackson, Michael Jackson, Rihanna, Britney Spears, Jennifer Lopez, Prince, Ricky Martin, Christina Aguilera en vele anderen.