top of page

Freelancer

Mijn werk

Dit bestaat uit uiteenlopende taken en zou ik zo kunnen samenvatten:

- Productie: het leiden en uitvoeren van projecten en evenementen.

- Marketing: het vermarkten van producten, personen en evenementen.

- Communicatie: het opzetten en inzetten van communicatiemiddelen rond personen, bedrijven en evenementen (inclusief woordvoering). 

- Nevenactiviteiten: coaching, lesgeven en begeleiden van workshops (communicatie & ondernemersvaardigheden). 

Carrière

Ik startte mijn professionele carrière bij het Europees Hoofdkantoor van Nike. Daar werkte ik o.a. mee aan de halfjaarlijkse salesmeeting, waar collecties voor kopers uit de hele wereld in show-vorm werden vertoond.

Daarna stapte ik over naar de vakbond FNV. Ik was er verantwoordelijk voor de Marketing en Communicatie voor de jongerentak. In die rol leidde ik activiteiten, die vaak werden opgepikt door de pers (print, radio en tv). Ik sloot hiervoor samenwerkingen met o.a. radiozender SLAM FM! en muziek tv-zender TMF/MTV. Ook deed ik de algemene woordvoering. 

Ondertussen startte ik samen met mijn (nu) echtgenoot in 2004 een eigen dansbureau. In 2008 nam ik ontslag van mijn laatste vaste baan en sindsdien werk ik volledig als freelancer. Tegenwoordig onder de vlag van ons bedrijf Artistry Inc. en voor mijn ZZP opdrachten specifiek onder de noemer 'Artistry Communicatie'

bottom of page